Armáda podzimu
Anotace: Noc jak potopený tanker :))
Na obloze během noci
ztroskotal tanker světla
a ropná deka
postupně přikryla kraj
armáda borovic stojí
v pozoru
jen vítr zdatně salutuje
na podzim, než stromy
klobouky smeknou
před Zimou
poklice mlhy zem přiklopí
chlad vejde do starého bytu
úsečkami prasklin
v papírových zdech,
jež žalostně pukají
chlad upijí
poslední doušky léta
z prasklého okraje sklenice
až pořezal si ústa
do krve, jež zbarví
spadané listí
tma v listopadu brzy
zakryla vlídný úsměv dne
a mou hlavu omotal
hebký šál snů
Přečteno 163x
Tipy 9
Poslední tipující: Caliéry, Kan, Marten, Sonador, CULIKATÁ, mkinka, šerý
Komentáře (4)
Komentujících (3)