Slova, co padají, na její hlavu.
Bodají jak nože v uličce na popravu.
S láskou v srdci a zklamáním v duši,
jde cestou dál a moc dobře tuší.
Že všichni ostatní, chtějí ji soudit.
Však musí být silná a nesmí se hroutit.
Nekráčí sama, v náručí štěstí,
které svým úsměvem cestu ji klestí.
Do srdce blízkých, lítost se vkrádá...
Třeba se jednou začne mít ráda...
To je, ale, povedené. To by se dalo rapovat.(doufám, že jsem to napsal správně)
07.09.2022 10:02:34 | Kan