...
ve skrytu svěží přírody a zeleně
si zvíře tak tiše leží a hoví
nikam se po lidsku hloupě nežene
jen když žízní a vyhladoví
má svoji hlavu v oblacích
a jasné paprsky slunce v duši
tam smysl se nikdy neztrácí
a nic lidsky přízemního
z rozjímání už ho nevyruší
...
mě by zajímalo, co je to za zvířátko:)
moc se mi líbí*
07.09.2022 04:44:44 | Sonador
...no přece já, o tom není pochyb, ne?...;-)
..jsem tam taky ale je to náš černý chlupatý kocour...;-D...ps: pssst, já ti to prozradím, každá část je o někom jiném...ale vlastně o nás obou...někdy se s ním ztotožňuji...třeba při lenošení na sluníčku.
07.09.2022 16:30:47 | Marten