Kámen
Anotace: Báseň o poslání kamene
S kamenným výrazem ve tváři
u cesty leží,
jen nikdo si jej nevšímá
a jeho důstojnost
byla tisíckrát pošlapána
Kámen, jak mužská pěst
nese na zádech
tíhu celého světa
však přesto necítí
žádnou bolest, lásku a chlad
Ale přesto jednoho dne,
jako bájný Fénix
kámen povstane z prachu
až ho nějaká ruka
uchopí a hodí s ním do dálky
Přečteno 158x
Tipy 6
Poslední tipující: šerý, Stanislav32, Sonador, mkinka
Komentáře (6)
Komentujících (3)