Jeden děda z Bechyně
zahýbá své babině
že má penzi skvělou
mladší na něj berou
je to svůdce z Bechyně
Mladý poeta ze Smidar
už další knihu nevydal
nemravné psal básničky
nevhodné pro dětičky
skončil poeta ze Smidar
Jeden mladík z Prostějova
exotické rybky chová
rád je dráždil, blbeček
teď už nemá paleček
piraně však dále chová