Anotace: Dojde-li duše k přijetí, přichází čas na...
Zúčtování
Věci jsou v pohybu - a tak to správné je, stálé se proměnídřív, než se naděje
A tuším nadějina dně své sklenice,kteroužto naplnittoužíme nejvíce
Kapičkou dozránípohárek naplníma ve svět vezdejšíbez bázně vyjdu s ním
Nemusí pršet, jen když kape .)
12.09.2022 17:12:24 | Constantine
Děkuji Ti za výstižný komentář, Constantine :-). Přeji dobrou noc.
12.09.2022 23:49:54 | Rozmarýna
Líbí se mi tvé řádky.
12.09.2022 14:27:14 | mkinka
To mě těší, milá Jitko. Přeji Tobě a kočičkám dobrou noc *.
12.09.2022 22:47:49 | Rozmarýna
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?