Anotace: Hra se slovíčky i houpačkou
"*"
"***"
Pozorujem z povzdálí
Jak dvě zrzky dovádí
Ležíme na kraji lesa
Kulíme oči
Srdce plesá
Zíráme ... jen do výšky
Kde si nese oříšky
Velká zrzka
A malá ... za ní.
"***"
Na borce stromů představení
Na zádech ... to pro mě není
Ona ... polibek ... vzdech
Jak rudá růže ... stále svěží
Voní
Před očima ... dál nám běží
Hra veverek na honěnou
Vzali jsme si dovolenou
Spolu ... po létech
"***"
Pod stanem je večer chlad
Musíme se zahřívat
Dekou
Rumem bez rozumu
Kdoví jak
Můžeme si povídat
Zas po létech ... já a ty ... třináctého září
(Děti jsou již na střední)
Toulky a touha po obětí
Jako když ... nám bylo osmnáct
"***"
Na kolech ... zrovna teď
Šumava
Do pátku ... určitě
Český les
Nehledáme pohádku
Pokus jen ... navždy slepit
Nás tak staré ... známé flákoty
Dvě ... samoty
Utéct od temnoty
Tak jako ... před léty
"***"
Stále je krásná
Je na co pohledět
Příroda
Bučiny na stráních Jizerek
Moje ... ex
Milenka
Nebaví mě ... být sám
(Ani večer telka)
Příroda nás spojuje
I když ... právě teď
Při líbání hudruje:
"Jsme jako ... malé děti."
"Všem pro posměch."
"Vše na nás visí."
"Na Tobě víc."
Tričko a kraťasy a vše co nevidím."
(Na oko ... a polibek vrací zpět)
Při tom touží ... po objetí
Pohlazení ... po dotyku
Styku dvou duší
Vlastně jí ta ... touha sluší.
"***"
Poslední rok
Však dost ... smutný je.
"***"
A co Vy modří.
Jak jste na tom ... vlastně Vy.
Jaký jste měli den.
"***"
HOUPY HOU
"***"
Stojí ten den ... za jeden úsměv.
Den otevřených dveří.
Den otevřených očí.
Den srdcí.
Vše ještě ... může být.
"***"
PS:
Je večer a část radovánek pomalu končí
V ohništi si hraje plamínek s jiskrou
Špekáčky již dávno dovoněly
Noc je na září nezvykle vlahá
Jdeme se spolu vykoupat
Začíná být kosa a bosá
Jen s ručníkem přes rameno
Spěchá k tůni.
"***"
Pokr.
Vlastně ani nechci
Voda jak led
Stehna modrají
Chlap již není chlap
Když si přeje a nic netají
Že by si ... rád sáh.
"***"
Luna je jak bílý míč
V tůni zůstal a zmizel pryč
Záblesk paprsků světlušek
Úsměv žhavé vlasatice
A taky chtíč.
"***"
A
Jitřenka
Na nebi
Se začala
Smát.
"***"
"*"