Dvě ženy
dvě kapky rosy
každá je jiná
nikdy se nevypaří
nikdy tě neomrzí
nikdy se nepoznají
budou tu navždy
A máma taky
Čisté a hezké.
16.09.2022 12:41:31 | mkinka
Tak tak.)
16.09.2022 12:33:44 | Constantine
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?