Zahrada v mém srdci
byla náhle smutná.
V jednu chvíli poznala
že Život jinak chutná.
Není vše krásné a veselé
jak se může zdát.
Však vůní květů si den provonět
co víc si člověk může přát.
Zahrada v mém srdci
voní a kvete zase..
Kvítky barevné si kvetou vesele
a úsměv na mé tváři
je tu nesměle zpátky.
Je tu pro mě a tam nahoru pro tebe.
Ve tvé zahrádce srdeční,
vládne nálada sluneční,
vždyť každý úsměvu květ
zavlažuje celý svět...
Krásný den, Jaruško... objímám (*)
28.11.2022 22:22:06 | Emily Říhová
Děkuji Miluško za milé doveršování-velmi pěkné.
Přeji také krásné dny a posílám též objetí.
29.11.2022 19:56:55 | Jarunka
Kdo s vírou zahrádce srdce lásku naseje... po jejím vzrůstu, se poměje.*
Myslím, že i tvá vláha empatie tomu svědčí*
18.09.2022 19:27:12 | šerý
Děkuji Šerý za Tvé citlivé komentáře. Vždy potěší a povzbudí..Přeji klidný večer.
19.09.2022 20:41:20 | Jarunka
Určitě jsi krásný architekt své vnitřní zahrádky .) krásná báseň .)
18.09.2022 15:47:24 | Constantine