sluneční
hlasuji pro západ slunce
ať noc pak pozře všechno co je
a ráno, očištěno ztrátou vědomí pozorovatele,
to bude zbrusu nové, jako by to člověk viděl poprvé
a nespojoval si nový den, novou krev do žil
s minulými neúspěchy
hlasuji pro východ slunce
s novým, o oktávu vyšším, světlem
Přečteno 183x
Tipy 13
Poslední tipující: Nikkolas, Aramgad, Sarra, Bufik, šerý, Psavec, Vivien, Frr, Stanislav32, mkinka, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)