Partner nový
Veroniky Žilkové (60),
kapely Argema
zakladatel
Jozef H. (17 cm) ,
poprvé promluvil.
Předtím se nedostal
ke slovu
a nechtěl
a vlastně ani nemohl
"nové-staré"
skákat do řeči,
to by si krutě odskákal.
A ty jim MUziko
k tomu hraj.