Pliveš oheň, chceš-li tak se hádej
Šleháš plameny, si představ jak příjemně pálej
Z kamaráda známej, ze známýho „jo, něco mi to řiká“
„Někde sem ho viděl“, na beze mě se lehce zvyká
A hodiny tikaj, holky poskvrněný na zastávce Winterfreshe žvýkaj
Tři mínus je v pohodě, na matiku večer nebyl čas
Stejně má to spočítaný, v davu zaniká jí hlas
Strachu propadává jak pade v automatu na sušenky
Smáli se spolu loni, výlet do ZOO a sloni, krásný dlouhý vlasy
Škrabátko tu není pro ni
Už je nakrátko, stihne to, když za minutu zvoní?
Buď jak buď, nemá hlad, ale chuť asi
Zažíváme trapasy, jsme nahraný
Pánové a dámy, slečny, chlapáci – zloděj prachy vrací do kasy
Rozloučí se s úsměvem, ať je půlnoc nebo půlden
Další vůl jen
Těžký definovat pojem normální, poznat poslední kapku
Ten zásadní průser zaniká ve zmatku
Holka kvete jako růže, ostatní jsou starej chleba