Anotace: ...
Potkal jsem osud na rohu nábřežíneměl oči neměl nos Jen malá ústa, kterými těžce dýchalByl celý černý, jako má minulostNejvíc mě ranilo, že mi nic neříkalTo byla ta neúnosná upřímnost
Super podobenství*
26.10.2022 14:28:06 | šerý
Děkuju za koment ;-)
31.10.2022 17:37:12 | eddy1 1 11
...to je tak divný...;-)...až se mi to líbí...
09.10.2022 11:49:27 | Marten
Je dobře že to je divný proto je to jiný. Diky za koment!
10.10.2022 10:52:05 | eddy1 1 11
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?