Žalování podzimnímu času
Anotace: Věnuji Frr , inspirováno jeho dnešním makovým Vzkazem z Atlantidy:)
Písmenka polámanýho srdce
sypou se do misky s mákem
jak přesýpací hodiny uschlýho života
Hospodář čas
to vše semele a maličko přisladí cukrem
aby děti, až přijdou ze školy
měly pusy plný makových placek
žehnaných rozpuštěným teplým máslem
"Panenka Maria, Kristus pán, Panenka Maria"...
Přečteno 175x
Tipy 17
Poslední tipující: mkinka, šerý, Iva Husárková, jitoush, Marten, Frr, Dejvis, Fialový metal, Dreamy, Stanislav32, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)