Prolínání
Anotace: v autorské spolupráci En+MMV
plyneš ve mně
svým časem
jako krev rubínů
šumění listů
zkrvavělých prvními mrazy
proudíš
co ponorná řeka
protékajicí punkevními jeskyněmi
průzračná temnotou hlubin
voda mísící se s časem
životodárná síla vyvěrající na povrch
ukrytá v útrobách skalních dómů
zpřítomnělá v rozkvetlých aragonitových květech
třpytivá žilkami pyritových zrnek poznání
jen ten, kdo se odváží
vykřesat jiskru svého nitra
zažehne plamen zrání
co tvoří se z obého
v rostoucí krápník života ...
Přečteno 190x
Tipy 16
Poslední tipující: Iva Husárková, Jeněcovevzduchukrásného, Sonador, Marten, Kan, Frr, CULIKATÁ, mkinka
Komentáře (3)
Komentujících (3)