nečitelný svět
se oděl do slov
ze saténu
šerosvitného mámení
jezerní básník ať je
jako bobřík-
-do ticha proti němu
vystaví svou hráz
smysluplného mlčení
nechť si nad tím
jak chtějí rozjímají
nedůtkliví blábolíni
kterým je nepopsaný bílý list
zvednutým ukazovákem
toho arogantního blba Bajaji
Až světem k smrti oněmí všechna slova. V renezanci písmen vzklíčí znova. Bajaja, na drmolivém oslu do Blbjejovic odcválá. Ano, hrázných bobříků je třeba Barde*
24.10.2022 23:47:55 | šerý
On se neodděl, ale oděl, nezoufej, blábolíni jsou všude, tak čau.
17.10.2022 20:00:38 | Matahaja
děkuju Ti moc a omlouvám se všem za školáckou chybu Úinu iž dementním/ :-D*
18.10.2022 09:13:17 | Frr