Anotace: Kdo umí a může, tak má o pár starostí méně. Znal jsem na vesnici jednoho takového šikulu, který využil potok i v době, kdy elektřina stála pár korun.
Ententýky dva špalíky
do kamen si dáme
z velké ceny elektriky
nic si neděláme
Dřevo celým bytem voní
oheň tiše praská
dynamo nám potok honí
na čele ni vráska
Kdo má domek na vesnici
potok, kousek lesa
tak si troufne klidně říci
že mu srdce plesá