S nedopitou flaškou prokládanou Lucky Strikama
Vysedává tam, kde se míchaj sliny s vajglama
Krátká trvanlivost, dávno prošel svoji záruku
Zralej na falešný vousy, černý brejle, paruku
Zmetek, odpadkovej pytel plnej petek
Vesmír se mu vzdaluje a chybí ten dotek
V nonstop galerii často předvádíme svý stavy
Hlava má - kurátorka výstavy