Pod tlakem osudu
děláš i ostudu
možná to nevadí
zelené kapradí
Trochu se zastydět
chvíli se nevidět
co někdy naděláš
Neber se vážně tak
život tím nekončí
štěstí se neloučí
jen musí chvíli spát
taky snad
A když se probudí
zatočí osudí
ty mu jdi naproti
než zase odletí
pryč