Nepotrebujem masy, nie
ale aj tak sa pýtam kde si, kde?
aj tak viem že ťa nájde
každý kto naozaj verí že tam je
a ja viem, že tam si,
že ťa nájdem,
že spravíme si deň
na ktorý nezabudnem,
nezabudneš
a dovolíme zahojiť starým ranám
lebo nezáleží na tom čo bolo,
dôležité je to, čo je dnes
Dnes si píšeme príbeh
to čo sa stalo
sme napísali dávno
a každý deň
máme šancu prepísať
príbeh rozpísaný,
zmeniť dej, zmeniť cieľ,
názory na život nepoznaný
ale aj ten vysnívaný
dnes máme možnosť pochopiť
že naozaj nie sme sami,
že naozaj je dôležité čo vidíme pred očami
a cítime v srdci,
na čo myslíme a aké vidíme sny
...keď nespíme