Večer
televize počítač a jogurt
ještě nejdu spát
ještě není čas
Je tu klid
jen hučí počítač trochu
sobotní večer
a venku jen pár stupn'ů
čaj si asi uvařím
možná s medem uvidím
ještě nejdu spát
ještě není čas
Ještě pokoj vyvětrat
pak se bude dobře spát
a pěknou noc i ráno
a celý nový den
i s literem
Ještě nejdu spát