Žiadny signál, žiadna Wi-fi
prosím odpusť, nikdy predtým
sa nestalo, že som bol takto rýchly...
rýchlo zbalený a pripravený
odísť do tieňa tohto mesta
tam, kde sa cítim slobodný
tam, kde nedočiahne signál ani Wi-fi
len príroda, príroda a ty
a ticho ktoré preruší
len naša hra, naše hry
Žiadny signál, žiadna Wi-fi
prosím odpusť, nikdy predtým
sa nestalo, že som bol takto rýchly
ja sa len proste teším že odletím
zas do ríše kde sa ľahšie sníva
do snov, ktoré sú vždy iné
pri vôňach borovíc
Tak sa nepýtaj čo mi chýba
keď sme tam spolu- nikdy nič
lebo už všetko mám
Žiadny signál,
žiadna Wi-fi
tam mi povedz
ktoré sny ti
napadnú ako prvé
pri slove šťastie
a či sa necítiš slobodne
keď nik nepíše,
nikto nevolá
povinnosti zostali doma
aspoň na víkend sme len my
Priatelia, partia
ľudia, ktorí patria
do môjho raja