Podívej se z okna
ještě vločka neletí
zatím
lidé už jsou schovaní
naproti se svítí
dávno odkvetlo už kvítí
říjen jak má být
A nevadí když zaprší
a fouká vítr do uší
lepší čtyři období
než pořád jen jedno
i když drahé je dnes teplo
a snad bude líp