Po chladných dlažbách
míľovej chodby (hmm...)
bosými nohami
ladne došliapajúc (hmm...)
ako vznešená labuť
pohybujúca sa
na brehu jazera
prechádza tancom
ako baletka, nesmelá
po chodbe prázdnej
ktorá bola dlhý čas ospalá
čakajúc na dámu
ktorá po nej prejde
až k parketu (hmm...)
na ktorom čaká
muž, ktorého
už tak dlho hľadá...
Muž vezme ju
pevne za ruku,
ovinie ju cez boky
a prevedie tam
kde tak dlho čakal sám (hmm...)
po míľovej chodbe
prejdú druhýkrát
spoločne
a ich láska
dá šancu
ďalšiemu životu
a na jej konci
sa smútok na všetko krásne
navždy otočí
Já si občas říkám, že takoví chlapi snad ani už nejsou, a pak si tady počtu a zase uvěřím. )
24.10.2022 02:42:00 | Dreamy
Krásně se čte i prožívá .)
23.10.2022 17:04:32 | Constantine