Já měl to štěstí, že jsem si podsouval jen kladné vzory. Čestného Vinetoua, Hojera z Rychlých šípů, na treninku dřoucím a morálně disciplinovaného Masopusta, legendárního Zátopka i Mastroianiho, který to s ženami tak uměl. Když už toho tlaku. Tak pamatuji v trenýrkách daleko většího svobodnějšího prostoru, nežli tomu je dnes v "těsnotách." Tlak je dnes na lidi všude přítomný. Politickou propagandou na ideologii, na výkon, na finance apod. Jakýsi možný motor společnosti to je. Jen jde o to, aby se neběžel na úkor sociálních a morálních lidských hodnot. Nehromadil neseběvědomou skepsi u těch, kteří na to Top zkrátka nemají. Možná jsem slepým, ale těch novodobých kladných idolů pro mládež, aby dnes člověk pohledal. Když se některý náhodou objeví (třeba Jágr) to by v tom byl, čert aby média na něm nechala suchou nit.
Hattric jsem dal v životě jeden a vyhrál kdysi na kraji čtyři závody v běhu. Dodnes z toho mám Vánoce :-)
Pěkně napsané a díky za počtení Čendo*
25.10.2022 12:14:14 | šerý