Vítr obírá z větví stromů listy
to mladík symetricky stavěnou zrzku
dvě dívky vznešeně krouží v leginách
v drobných úkrocích střídmě na inlajnech
umyté vlasy zůstanou nepoddajné
Přísvit slunce umožnil pohled do klína
Voyer polkl - jakoby jedl zmrzku
Pro plachost zůstává sám sebou nejistý