Auta co svítí do tmy
na ulicích sem tam někdo
zatím celkem teplo
podzimní deštík
utírá slunce svit
to když je den
Listopad je už skoro tu
ne náhodou
rok se s rokem sešel
a zima už je za rohem
Všechno bude zase bílé
aspon' doufám nezoufám
zima mírná snad
Ale at' je jak má být
nebudem se kabonit
leden dlouhý únor sletí
budem se zas dobře mít
snad