"Dívej se mi do očí"
Ani nevíš, jak mě ta věta vytáčí!
Co jsi chtěl, jsi vždycky získal,
já tě miloval, tak jsem tančil jak jsi pískal.
Jeden večer a já zjistil, co jsi zač,
narcistický člověk a pěkně hnusný lhář.
Jako malý kluk, co si chce hrát,
já jsem byl hlupák, co měl tě rád.
Společné večery hluboko do noci,
v hospodě u piva a s tvými přáteli.
Vzal jsi mě za ruku a dal mi své klíče,
bloudil jsem ulicí a čekal, co se stane příště.
Byl jsi svůj, přesto ztracen v sobě sám,
bez svých přátel bys už přeci nebyl žádný král.
Mám toho dost, už nechci slyšet zas ta slova,
že já jsem ten špatný a dělám z tebe vola.
Chceš se bavit? Tak se bav!
Dokaž si, že jsi správný chlap.
Teď jsem na řadě já a dávám ti mat!
Pro tebe možná škoda, ale pro mě krásný zvrat.