nohama maluji
obraz v trávě
obraz rodinného setkání,
kde u stola sedí soucit
a odpuštění
a minulost - ta zůstala za dveřmi
nohama pomaly maluji obraz v trávě
na těle cítím,
že začína pršet
Zajímavé, tipuju
31.10.2022 07:37:13 | mkuchař
Kafíčko, tvá báseň zabíjí malichernost a to je tak vzácné. Díky. Vivien to napsala jednodušeji a dřív.
30.10.2022 11:02:20 | Matahaja