mezi propracovanou logiku prsu a dítěte
vstupuje matčin rozum s neustálým strachem o to
jestli už
nebo není brzo
jak dlouho a
jestli už stačí -
prý
že jako matka
víš
nevím
-
pak
až hlava vypne
a rozhoduje únava
víš doopravdy
-
leháme vedle sebe
natěsnat se
jako tomu bylo
než ses narodil
-