Píši
Sedím a píši, píši a sedím
Přemýšlím, mlčím, píši
O lásce, smutku, životě
O tom co vím, co vidím
Přemýšlím, v ruce číši
Sedím a píši, v úplné samotě
Odcizen od ostatních bytostí
Přemýšlím o skutečnosti
Kdo jsem a kým mohu býti
Chycen v myšlenkové síti
Už nesedím a nepíši
Tiše se plížím ven
Odhalen přede všemi
Tak moc se vše liší
Jsem na to připraven?
Kdos bez viny hoď kameny
Do tváře nás všech bláznů
Věřících v sílu lásky
Už nehledám svoji princeznu
Mám ji, navždy v srdci
Připevněnou pásky
Přečteno 172x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Narragan, Psavec
Komentáře (1)
Komentujících (1)