Po ránu
Když jitro otevře svoje brány
Spánku sladkému sbohem dávám
Zaceleny po noci jsou staré rány
Sezení na bílém trůnu se oddávám
Rituálně hledím do jablečné stroje
Tvoje zprávy a z celého světa hltám
V Africe v Asii všude samé boje
Jak dopadly se raději neptám
Den za dnem stále stejné bytí
Rutina zaplňuje moje stavy
Věřím, jednou se někdo chytí
Najde cestu do mojí hlavy
Osvobodí mě od spárů toho dravce
Co pozornost kreativity mé tříští
Vím, rozhodně to nepůjde hladce
Co dál bylo řeknu v básni příští
Přečteno 163x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Aramgad, Stanislav32, janet_desp, šerý, Psavec
Komentáře (1)
Komentujících (1)