A život zase začíná
Anotace: nejdražšímu človíčkovi, který, jestli si to přečte, bude vědět.
A život zase začíná
To, co už člověk nečekal,
teď něžně právě počíná.
Život nám jestě šanci dal,
je výjimečně jediná.
Křehce se denně připomíná,
i kdyby člověk spal.
A svět je rázem krajina,
co láskou maloval.
Přečteno 129x
Tipy 7
Poslední tipující: Kan, Vivien, šerý, Nazarian, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)