Když mě bolí hlava
hádali jsme se
to jo
většinou pořád o to samý
buď nebylo co kouřit
nebo váznul chlast
někdy byla prázdná lednice
občas se stávalo
že se nedostávalo všeho
to jsme se pak oba
hned dostali do ráže
co Vám má povídat
„Jen povídejte. Od toho jste tady.
Času máme dost, tak nic neopomeňte,
ať si můžeme udělat obrázek“
tak jak jsem říkal
hádali jsme se
a já ji povídám
nemáme co pít
já jsem švorc
ty máš buchtu
ta se seber a vypadni ven
vydělat něco na pití
vždycky poslechla a šla
ale teď se nikam ani nehnula
a měla divný kecy
„já vím, že to slyšíš nerad, ale je čas“
přejela prstem po břitu kosy
jako by se s ní mazlila
či hrála na nějaký
masochistický nástroj
úkosem se na mě zadívala
pochopil jsem
že nikdy neodchází s prázdnou
Přečteno 166x
Tipy 15
Poslední tipující: Fialový metal, Marten, Frr, Jan Kacíř, Lexi, mkinka, šerý, Dreamy
Komentáře (2)
Komentujících (2)