Má duše bloudí vzpomínkami
na Ty, co již nejsou mezi námi
na čas, který prošli jsme zde spolu
Mysl zahalena touláním se v minulosti
vděčnost i za to, že tady jsem
všichni jsme tady hosty
Jednou se ztratím ve vesmíru
věřím, že setkám se pak v míru
s těmi, co měla jsem tu ráda
S těmi, co předběhli mě
následujíc vesmírný to řád
a jehož pravidla není třeba znát
…
Má duše bloudí
Super, moc se líbí .)
02.11.2022 11:40:48 | Constantine
Chápu Tě. Já také v mysli často bloudím. Stačí, když má někdo narozeniny a přijdou slzy.
02.11.2022 11:07:53 | mkinka