Dnes ale krásně slunce svítí,
jako by bylo vyšívané zlatou nití,
která se tak blýskavě třpytí.
Podzim nám teď panuje,
dítě s drakem na stráni,
moc se z toho raduje.
Foukej, foukej, větříčku,
ať se drak do nebe vznese
a mír všem lidem na světě, ať brzy přinese.