Listí, co chce tlít,
A přitom mrzne.
Upletu ti závoj z obláčku páry.
Svatební závoj tak tlustý, aby zakryl všechny ty rozpité úsměvy.
Zimou spálené růže.
Zimou hlazené prsty.
Zima dělá všechno snadné.
Závoj z obláčku, co se sráží před ústy
Když říkám všechny ty věci
Co chci pak
Hned
vzít zpět.