pocit, že s nikým nepláčeš tolik
jako se mnou -
že stačí jen se přiblížit ke kočárku
nebo tě špatně přiložit k rameni -
že cítíš mou nejistotu
podpořenou kolemrodinou
jejich radami měnícími se
podle situace
to pak tak nějak
mimo realitu
když zavřu oči
slyším tě
i když zrovna
potichu
když zavřu oči
chci se vrátit
k momentům
ve kterých tě cítím
ještě blíž než jsi