Anotace: Celý život je o tom, jaké potkáš lidi a zároveń pouze ty jsi strůjcem svého osudu.
Štve Tě svět a nulové lidské souznění
sníš, toužíš , hledáš a stále nenalézáš
a kukačky odbíjí Tvůj drahocenný čas.
Ku..ku, ku…ku…pro lásku k zbláznění.
Krásné oči - pohled do duše
nebezpečné okouzlení
proměnit se.. v lásce vzájemné
a po vlnách štěstí plouti.
Je pouze na Tobě, jaký osud si vytvoříš.