Do rámu napnutý vlastního bytí,
barvy se rozpíjí, když slza stéká,
pro důvod vzácnější, než vlastní je bytí,
duše má živoří a do prachu kleká...
Do ticha pokoje,kde stěny se drolí,
kde každičké myšlence těžce se dýchá,
tam každou vteřinu bolest si krojí
a v paletě zítřejší barvy si míchá...