Hrdličky za komínem
A lány tulipánů
Jiřiny, Jablka, Jahody
Já
Jak zněl tvůj hlas
Když jsi mi četla Šárku?
První sněženky
Poslední bledule
Houpací síť
A všechny ty třešně
Slibuji, že každý rok
Namaluji další květinu k tvým narozeninám
Konečky prstů hládím ten
Chladný
Prázdný
Odejitý dům.
odejitý dům ,to znám po svém z minulosti.Něco mi závěr nahodil z určitých časůnečasů .)
04.11.2022 16:12:44 | xoxoxo