Je pátek
a ne třináctého
a není ani svátek
ba ani den matek
obyčejný den
a studený
to nevadí
když najdeš teplo u ženy
a nebo v sklence vína proměny
a mysl je hned jiná
to volná křídla máš
a už se ani nezeptáš
co zítra
bezva
12.11.2022 17:18:09 | kozorožka
Dobrý .)
05.11.2022 10:03:25 | Constantine
...ti podvědomě rozumím...ale jenom proto, že pár piv v sobě mám...;-) ale to zítra nepřznám...
05.11.2022 01:21:59 | Marten
Ženy mužům vztlakem, jejich křídlům euforie. A zítra? Nač na to myslet, když právě svléká se noc...
05.11.2022 00:20:32 | šerý
Příjemné číst.
04.11.2022 22:45:01 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?