Do zad mě tlačí postelový rám.
Je bez matrace, zcela holý .
Já vstřebávám další klam.
na tomto trůně taženém voly.
Jsem dosti zaražen.
sedím tu sám,až vzadu.
Tak záhy jsem zapřažen,
k onomu volskému stádu.
Vzteky zapínám pěstě.
Táhnu a jde mi to skvěle.
Na této prašné cestě,
jsem všem těm volům v čele.
V tom případě..se zdá, že i tak máš jistou výhodu ..ty vzadu nikam nedohlédnou.:);)
Musela jsem to odlehčit. Ať se TI daří mít lepší pocity.
06.11.2022 11:56:56 | jenommarie