Dobře, díky
Prázdný plechovky slouží jako popelníky
Nechci lítostivě žít, tak umírám smíchy
Nevěřim svym očím a vývoji svých chyb
Sem hledanej za tuláctví, čekám na ten záchyt
Rozostřenej obraz a vypadnutej zvuk
Žádný strachy, fakt vrátim ti ty prachy
Já mám děravý boty, do první třídy jde tvůj kluk
Jistě kráčíš životem, mně dělá problém se plazit
Vrážíš všechno do baráku, zvládám tak do popelnice vrazit
Připadám si žádanej jako zubní kazy
Nezvanej na třídní srazy..