Vše nej Abde
Anotace: Vše nej Abde(ať vám to zpívá minimálně do stovky)
Dvacet osm let moc krásný věk
jak čas běží kdo by to řek
ať se mu ve všem daří
na svých párty i v osmdesáti paří
v budoucnu žena a děti dělají mu radost
ať ho neopouští nápady a hravost
Přečteno 137x
Tipy 3
Poslední tipující: Stanislav32, mkinka
Komentáře (3)
Komentujících (2)