Reputace v hajzlu, chytám závratě
Omlouvám se Dominice, Anetě
Kateřině, Lucii, Monice a Anitě
Připadám si nepatřičně jak na cizí planetě
Jo bourám, i když chodim pěšky
Cigáro do Vážky balim v dešti, vracim flašky
A můj ksicht má zakázáno po podnicích čumět
Se asi musí umět, křičej za mnou - "zlatý smažky!"
Floutkovskij, jsi pohroma
Prší, prší, jen se leje o samotě doma
No ty slova jsou mý jedinný štěstí
Mám soukromej Vesmír, kde starám se o hvězdy
Co se včera dělo, tak to ti vážně nepovim
Jdu zleva doprava, jako bych drtil skóre v Hadovi..
Flutkovskij nejsi pohroma. ST.
09.11.2022 13:37:46 | mkinka