Pokúsil som sa
milovať ženu
zranil som sa, áno
potreboval som dlahu
ale musel som ísť po ňu
pokúsil som sa milovať,
milovať zas, prišiel bod zlomu
yeyeh, hmm...
Čo by bolo keby
keby to neskúsim
keď po niečom naozaj túžim
čo by bolo keby
keby nie som sebou,
keby nie som úprimný
alebo drzý, žeby?
yeyeh, hmm...
Som divný, áno
vždy som taký bol,
nemusíš mi hovoriť
že nie som dokonalý
lebo ja to už dávno viem
kvôli svojim snom
necítim sa takto malý
a bezvýznamný,
kvôli svojim snom
viem, že aj obyčajný chalan
môže byť jedinečný
Kvôli mojim snom,
kvôli pocitom,
myšlienkam,
ktoré v sebe živým
necítim sa malý
malý je len ten, kto
sa rozhodne zostať malým
nie, necítim sa malý
kvôli svojim snom
nie som púšť ale tieň,
tieň, ktorý tú púšť tvorí
yeyeh, hmm...
A preto som často zamyslený
a zadumene odpovedám len hmm,
len hmmkam
áno viem byť drzý a vulgárny
ale nepotrebujem byť zákerný
lebo chcem byť niekto,
hmm... a chcem sa dostať,
dostať niekam
Každý je výjimečný,
každý je jedinečný
a zůstat na místě stát
je hra, co nechceš hrát...
Opatruj se, Davi, krásný den přeji :)
11.11.2022 20:29:11 | Emily Říhová
Víš, ráda jsem četla tuto tvou básničku. Určitým způsobem jsem se v ní našla.Máš pravdu je uvnitř důležité si zpracovat určité smutky.
10.11.2022 19:41:34 | mkinka