...
jen tajně si snít
je marné ty blázne!
čas nejde zastavit
ještě si něco užít
ještě v sobě objevit
tajemné krajiny krásné
a činy jak světlo jasné
___
až slunce moje zhasne
do ticha tmy odejít
...
Žádné obavy.Se smrťákem jsem mluvil několikrát, a vždy mě ujistil, že naše já, naše Duše žije věčně:-)
16.11.2022 15:27:26 | Jeněcovevzduchukrásného
:) tedy tleskající ...ÚSMĚV posílám. Povedla se TI;)
11.11.2022 15:27:47 | jenommarie
Ještě žít.
Oči otevřít.
Mikeši, pojď do náručí.
Kocoure, milý.
Spolu prožijeme každou chvíli.
PS ať žijí kočičky a veršíky.
11.11.2022 15:05:43 | mkinka