Rozházenej žaludek je základ
Pro holku, kterou miluju, jsem jen reklamou na hlad
Zbytečný jsou řeči o rychlym spalování
Jsem na sebe zvyklej, pryč jsou doby litování
Cenim lidi tvořivý, obdivuju malování
Zpívání, psaní - sebeprezentování
Věk je jenom číslo, pokud zachce se ti zajíčka
Uvařim ti špagety a umíchám vajíčka
Když nebudeš mít chuť, zaleju nám kávu
Povídáš mi o počasí a omáčky okolo
Nehodlám tě dusit, aby si pustila šťávu
Jevíš se mi obráceně, jak si opřela mě o kolo
Je ti těžko viď? Pohladíme bříško
Teče ti to po bradě, já marně hledám víčko
Jsi překrásnej diamant - naplánovaná loupež
Doufám, že mě skousneš..