rok od roku
bývá zima tužší
kroky těžknou
vaše ruce
byly dnes také neobvykle chladné
jednou
budeme si chybět
obě to víme
jako chvíle prožité ve dvou
rok od roku
bývá zima tužší
kroky těžknou
na nožkách havraních v ozvěnách se vrací
snítku něhy nesou
jednou
budeme si chybět
nikdy však
už nebudeme si cizí
Věk je na hřbetu olovem. Však vyváží se - rozprostře se / něhy vroucích slov.
Nebudem si cizí / v nás náklonost ryzí. Havrani jsou smrtelně moudří. Cupují a kladou nám na obzor pírek holubích - sivých. Kam naše duše i smělé oči ulehnou.
*
12.11.2022 13:39:22 | šerý